Image module

Dean Holc: Pismo Božičku

Najlepše zimske pesmice

Poznate zimsko pesmico, ki z la, la, la, la ,la, la, li,  vabi, da z njo pojemo vsi?  Pa jelenčke, ki v srebrni zimski noči na dolgo pot gredo, si počešejo  dlako in noske zdrgnejo?  Kaj pa pojočega snežaka, ki tam na hribčku za vasjo, poje pesmice lepo?

Vsi so doma na novem CD- ju PISMO BOŽIČKU, med najlepšimi zimskimi pesmicami, s katerimi se Dean in Milena Holc, kot avtorja vseh pesmic na Cd – ju, znova podajata med otroke.

 Pojoči snežak, Pismo Božičku, Jelenčki,  Piškotki iz smrečice, Poglej kako lepo sneži…. je samo nekaj naslovov izmed desetih veselih in nežnih zimskih pesmic, ki s prijetnimi besedili in preprosto melodiko, pričarajo pravo zimsko vzdušje.

Zakaj  jih podariti?

Ker  bodo v domačem okolju ob poslušanju in prepevanju med otroki in odraslimi tkale dragocene spomine, v vrtcih  pa dale mikavnost zimskim uricam, saj jih bodo otroci z veseljem prepevali, ob njih zaplesali ali zaigrali.

CD- ju je priložena tudi knjižica z besedili, tako da zimske dogodivščine, zaživijo tudi v pisani besedi.

Dean in Škratek Mema

Otroški CD, Milena & Dean Holc

Kdo je Škratek Mema?To je prijazen hišni škratek, ki živi v vsaki hišici in se zelo rad igra skrivalnice. V njih je menda nepremagljiv, zato ga ni še nihče našel. Le meni se je pokazal in me poprosil, če napišem pesmice o njem in, če bi jih Dean lahko zapel.
Skrbno sva se lotila dela in posnela otroško zgoščenko z desetimi pesmicami o Škratku Memi, ji dodala tudi karaoke in knjižico z besedili, tako da lahko otroci pesmice tudi zapojejo. Kako zvenijo dve izmed desetih, lahko slišite spodaj.

Cena: 10 €

Image module
Image module

Zaigraj, zapoj in se zabavaj

Otroška knjiga: Milena Holc

Vsebuje 27 uglasbenih otroških pesmic s prijetnimi besedili in preprostimi melodijami, zapisanimi z barvnimi notami in barvno klaviaturo, tako da pesmice lahko zaigra čisto vsak, četudi ne pozna not.
Vse so moje avtorske, razen desetih ljudskih, ki jih odrasli najpogosteje iščejo, ko želijo igrati in peti z otroki; ker pa sem vse skrbno izbrala tudi glede na šolski koledar, so odlično učno gradivo za vzgojitelje in učitelje!
V knjigi vodim od tona do tona, od tipke do tipke in tako od pesmice do pesmice ter do osnovnega glasbenega znanja.
Knjiga je postala pravi hit in veselo potuje po Sloveniji in tujini.

Cena: 10 €.

… pokukaj v knjigo

Glasbena animacija

Gre za 30 – 45 minutno glasbeno prireditev za otroke, v kateri otroci aktivno sodelujejo. Dean ob kitari prepeva pesmice o škratku Memi in skozi zabavno glasbeno animacijo plete zanimivo zgodbico o škratku. Otroci zraven vseskozi aktivno sodelujejo, saj zraven pojejo, ugibajo Škratkovo uganko, zaplešejo Škratkov ples, se naučijo pesmico Pojoči škratek in iščejo škratka Memo.
Ga bodo našli ali se bo tudi tokrat odlično skril?

Povabite naju in uživajte v zabavno-pojoči glasbeni animaciji!
(predstavo prirediva tudi po želji naročnika in je lahko vezana na prvi šolski dan, praznovanje, zaključek šole……)

12 pesmic za 12 mesecev

Z novo pesmico prideva na obisk v vrtce, šole, knjižnice ….. in jo ob kitari  naučiva zapeti . Pesmice so moje avtorske in vsaka od njih je vezana na koledarski mesec.
Glasbena ura je oblikovana tako, da otroci zraven tudi zaigrajo na lastna in Orffova glasbila, zaplešejo, likovno podoživljajo novo pesmico. Vsaka nova pesmica prinese drugačno glasbeno uro.

Kaj imajo torej skupnega Pojoči snežak, Tri bolhe, Zaljubljeni škratek, Klobuček, Dežek in še drugih sedem pesmic?
Pokličite in povprašajte, ter si naredite pojoče glasbene urice!

Informacije: holcmilena@gmail.com in na telefonu: 040 882 882