Vpis v Glasbeno šolo Holi

Dobrodošli v najinem glasbenem društvu HOLI, kjer ponujava glasbeno znanje za vse življenje ter prijetno druženje ob petju in igranju na kitaro ter synthesizer.

Kdo sva?

Dean in Milena Holc, glasbenika, ki že več kot 20 let odkrivava otrokom čudovit glasbeni svet. Kitaro poučuje Dean Holc, pouk synthesizerja ter glasbene urice za najmlajše pa Milena Holc.

Kaj delava?
 • Izvajava pouk kitare in synthesizerja za otroke in odrasle,
 • tečaje kitare in synthija za vzgojitelje in učitelje,
 • glasbene urice za najmlajše,
 • glasbene minice (od 4 – 7 let),
 • ter zabavno glasbene animacije o Škratku Memi in njegovih dogodivščinah. Primerno za vrtce, šole, trgovske centre, knjižnjice, pri kateri otroci vseskozi sodelujejo ( pesmicam lahko prisluhnete v kategoriji pesmic Škratek Mema).
Učni program:

Izvajava pester glasbeni program za otroke vseh starosti s prijaznim pristopom, prilagojenim željam in sposobnostim posameznika, ki je izdelan ter izvajan po lastni metodi. Vsebuje glasbeno izročilo vseh glasbenih zvrsti (ljudske, umetne, zabavne) in je napisan za vsako starostno stopnjo posebej. Igramo otroške pesmice, ljudske, narodnozabavne, evergreene, zabavne melodije in poznane melodije znanih skladateljev. V šolskem letu se naučimo od 30 do 50 pesmic ter ob njih spoznavamo glasbeno notacijo.

Vpis:

Vpis poteka skozi vso šolsko leto. Glasbeno predznanje ni potrebno, preizkusa posluha pri vpisu ne izvajava, saj je eden najinih poglavitnih ciljev, da otroku ritmični in melodični posluh razvijava, negujeva in izoblikujeva.

Vpisujeva otroke od 4. leta naprej, ker pa za glasbo ni nikoli prepozno, ste v našo glasbeno druščino vabljeni tudi vsi tisti odrasli, ki si že od nekdaj močno želite zaigrati na kitaro in synthesizer ter zraven tudi zapeti. Kar pogumno!

Pouk poteka 1 x tedensko po 60 minut do konca junija in vključuje poučevanje instrumenta hkrati z glasbeno teorijo.

Med letom imamo tudi glasbene produkcije in nastope po dogovoru.

Vzgojno-izobraževalni smotri najine glasbene šole:

Skozi dejavnost glasbenega izvajanja, igranja, poslušanja in ustvarjalnosti, otroke osveščava za temeljne načine glasbenega komuniciranja.

Učenci:

 • si oblikujejo veselje do igranja, prepevanja in poslušanja glasbe ter veselje do glasbe nasploh;
 • ob igranju skladbic in reševanju nalog spoznavajo glasbeno notacijo in glasbene zakonitosti, utrjujejo že poznane glasbene pojme in se seznanjajo z novimi ter si tako sestavljajo svoj glasbeni slovarček;
 • si razvijajo glasbeni posluh in se preizkušajo kot mladi glasbeniki ter uživajo ob lastnem ustvarjanju;
 • ob igranju, petju in poslušanju glasbenih del spoznavajo glasbeno izročilo vseh glasbenih zvrsti (ljudske, umetne in zabavne glasbe), ter si tako oblikujejo estetski čut za vrednotenje glasbenih del in si do njih ustvarijo pozitiven odnos;
 • se seznanijo z različnimi možnostmi skupnega muziciranja;
 • spoznajo pomen glasbene dejavnosti za kulturno preživljanje prostega časa.

Milena in Dean Holc

Kontakt

Igranje kitare, synthesizerja in prepevanje pesmic vam bo polepšalo dneve in stkalo nova prijateljstva ter prijetna doživetja. Pridite, se vas že veseliva!
040 882 882
holcmilena@gmail.com